Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@18:22:27 GMT

شرایط وام یک میلیونی کرونا

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۷۸۸۴

شرایط وام یک میلیونی کرونا

ایران اکونومیست-وزارت تعاون اعلام کرد: خانوارهای یارانه‌بگیر، برای استفاده از تسهیلات بانکی تقاضای خود را صرفاً با پاسخ به پیامک‌هایی که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با سرشماره v.refah ارسال می‌کند ثبت کنند.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای شرایط و ضوابط بهره‌مندی از تسهیلات یک میلیون تومانی حمایتی کرونا ویژه یارانه بگیران را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن اطلاعیه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به شرح زیر است:

به منظور حمایت از خانوارهای ایرانی که تحت تأثیر تبعات اقتصادی شیوع بیماری کرونا قرار گرفته اند، تمام سرپرستان خانواری که یارانه نقدی ماهانه دریافت می‌کنند و علاقمند هستند از تسهیلات بانکی حمایتی کرونا برخوردار شوند، می‌توانند با در نظر گرفتن شرایط مندرج در این اطلاعیه، ضمن پذیرش محتویات آن، کد ملی سرپرست خانوار را حداکثر تا روز یکشنبه ۹۹/۱/۳۱ از طریق تلفن همراهی که به نام سرپرست خانوار است به شماره ۶۳۶۹ پیامک کنند.

خانوارهای یارانه بگیر، برای استفاده از تسهیلات بانکی، تقاضای خود را صرفاً با پاسخ به پیامک‌هایی که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با سرشماره v.refah ارسال می‌کند ثبت کنند.

تاکید می‌شود برای اعلام تقاضا، هیچگونه مراجعه به بانک‌ها و سازمان‌های دولتی نیاز نیست.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ساعت ۲۲ روز چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه جاری به همه سرپرستان خانوارهای دریافت کننده یارانه، پیامک ارسال خواهد کرد.

ارسال پیامک کد ملی سرپرست خانوار، به منزله قبول و تعهد اجرای ۴ بند این اطلاعیه از سوی متقاضی است.

شرایط تسهیلات به شرح زیر است:

۱- مبلغ تسهیلات برای هر خانوار یک میلیون تومان به صورت قرض‌الحسنه و تعداد اقساط ۳۰ ماه متوالی خواهد بود.

۲- اقساط ماهانه برای هر خانوار مبلغ ۳۵ هزار تومان است که از یارانه تیرماه سال جاری به بعد کسر خواهد شد.

۳- گیرندگان تسهیلات، نباید حساب بانکی یارانه خود را تا انتهای بازپرداخت اقساط، تغییر دهند.

۴- درخواست کننده تسهیلات با ارسال پیامک به سازمان هدفمند سازی یارانه‌ها، وکالت بلاعزل می‌دهد که بازپرداخت تسهیلات فوق را ماهانه از محل یارانه نقدی خود به نظام بانکی پرداخت نماید. این وکالت در حکم سند رسمی است و قابل اعتراض و ابطال در محاکم قضائی نیست.

فارس

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۷۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اپراتورها باید این حق را برای کاربران محفوظ بدارند تا اگر شخصی تمایل به دریافت پیامک‌های تبلیغاتی نداشت به راحتی بتواند عدم تمایل خود را ابراز کند و دریافت پیامک‌های تبلیغاتی را لغو کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، پیامک‌های تبلیغاتی امروزه یکی از جدیدترین شیوه‌ بازاریابی روز دنیا است، پیامک تبلیغاتی آن دست پیامک‌هایی هستند که به منظور تبلیغات کسب و کار و برند در قالب پیامک انبوه ارسال می‌شوند. پیامک‌های تبلیغاتی که روزانه بارها و بارها ارسال و دریافت می‌شوند مهمانان ناخوانده‌ای هستند که وقت و بی‌وقت به گوشی‌های تلفن همراه سرک می‌کشند.

همان طور که پیامک تبلیغاتی اثرات مثبتی برای ارائه دهندگان کالا و خدمات دارد، می‌تواند برای دریافت‌کنندگان این پیامک‌ها موجب برهم زدن آرامش و مزاحمت‌های پی در پی به علت کثرت تعداد این پیامک‌ها باشد به طوری که گاهی این پیامک‌ها آنقدر بی‌وقت و ناخواسته هستند که مشترکین را به شدت آزار می‌دهند، حتی برخی موارد این پیامک‌ها هزینه‌هایی برای مشترکین در بردارد که این موضوع نیازمند ساماندهی و اصلاح است.

گاهی صبح زود بعد از بیدار شدن از خواب، صدای پیامک گوشی را می‌شنویم. با خود می‌گوییم شاید یکی از دوستانمان کاری داشته باشد و یا از طرف بانک واریز وجهی انجام شده باشد؛ اما هیچ‌کدام از این‌ها درست نیست. ما به یک تور آنتالیا در نوروز دعوت شده‌ایم. زمانی نمی‌گذرد که پیامک دیگری دریافت می‌کنیم؛ این بار لیزر موهای زائد و برداشتن خال صورت با تخفیف ویژه را به ما پیشنهاد می‌کنند. این وضعیت مدام تا شب ادامه پیدا کرده و پیامک‌های مزاحم و گاهی عجیب تبلیغاتی بخشی از روزمره ما را می‌سازند. این پیامک‌ها از کجا ارسال می‌شوند و چطور با پیگیری مسئولان همچنان مهمان گوشی‌های ما هستند موضوعی است که خبرنگاران خبرگزاری تسنیم به آن پرداخته‌اند:

گلایه شهروندان از ارسال وقت و بی‌وقت پیامک‌های تبلیغاتی

یکی از شهرندان اراکی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در ارتباط با دریافت پیامک های تبلیغاتی اظهار داشت: پیامک‌های تبلیغاتی معمولا در اوج کار و زمانی که تمرکز ما بر کار هستند ارسال می‌شود که در این میان با چک کردن گوشی که یکبار از پیامک‌های مهم و کاری غافل نشویم اما با پیامک‌های تبلیغاتی مواجه می‌شویم که بسیار برای شخص بنده اذیت کننده است. 

وی افزود: چندین بار تلاش کردم که دریافت پیامک‌های تبلیغاتی را لغو کنم که این امکان وجود نداشت، حتی از دوستانم راهکاری برای لغو پیامک‌های تبلیغاتی خواستم که متأسفانه آنها نیز راهی برای لغو پیامک‌ها نداشتند آنها روش‌های موجود را امتحان کرده بودند و نتیجه‌ای به همراه نداشته است. 

یکی دیگر از شهروندان اراکی در این باره اظهار داشت: پیامک‌های تبلغاتی بسیار مزاحم است، علاوه بر اینکه محتوایی ندارند مقدار زیادی از فضای داخلی گوشی تلفن همراه را اشغال می‌کنند که از این رو خوشایند مردم نیست.

وی افزود: معمولاً در قسمت انتهایی پیامک‌های تبلغاتی شماره‌ای جهت لغو دریافت پیامک تبلغاتی برای مشترکین ارسال می‌شود، اما اینکه با ارسال کد قطعاً پیامک دریافت نمی‌شود را مطمئن نیستم.

یکی از بانوان اراکی اظهار داشت: پیامک‌های تبلیغاتی بسیار زیادی به گوشی بنده ارسال می‌شود که برای من بسیار آزاردهنده است، حتی برخی موارد این پیامک‌ها در زمان استراحت یا بدترین زمان ارسال می‌شود و مضمون مهم و خاصی ندارد، بیشتر مردم علاقه‌ای به دریافت برخی از پیامک‌های تبلیغاتی ندارند و ای‌کاش یک کد یا شماره خاصی در نظر گرفته شود تا این پیامک‌ها تنها برای افراد علاقه‌مند ارسال شود‌.

وی ادامه داد: دریافت بی‌رویه پیامک از کسب‌وکارهایی‌ است که با سرشماره‌های مختلف به شماره‌هایی که کاربران آن‌ها نیستند، پیامک تبلیغاتی ارسال می‌کنند. مانند پیامک‌های تبلیغاتی‌ای که به صورت روزمره از تورهای مسافرتی، کلینیک‌های زیبایی و کاشت مو و یا خرید زمین در شمال دریافت می‌کنیم و معلوم نیست شماره ما را از کجا آورده‌اند، امیدواریم راهکاری برای حل این مشکل آزاردهنده اندیشیده شود.

به اپراتورها اعلام شده که بدون کسب رضایت افراد اجازه ارسال پیامک را ندارند

عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارتباط با ارسال پیامک‌های تبلیغاتی برای مشترکان و تدابیری برای لغو پیامک‌ها اظهار داشت: ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی که متولی کار هستند واگذار شده است، سازمان کارگروهی را تشکیل داد و سازوکارهایی پیش بینی شده و به اپراتورها و ارائه دهندگان خدمات ارسال پیامک انبوه ابلاغ کردند و یک به یک در حال اجرا شدن است.

وی افزود: به طور مثال تا پیش از این اگر پیامک تبلیغاتی برای شخصی ارسال می‌شد در انتهای پیامک درج می شد که با ارسال کد دستوری 11 دیگر پیامک تبلیغاتی دریافت نخواهند کرد، اما مشترکین این کد را ارسال می‌کردند و همچنان پیامک تبلیغاتی برای آنها ارسال می‌شد، در حال حاضر مشکلاتی از این قبیل برطرف شده است و به اپراتورها اعلام شده که بدون کسب رضایت افراد اجازه ارسال پیامک را ندارند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: اپراتورها باید این حق را برای کاربران محفوظ بدارند تا اگر شخصی تمایل به دریافت پیامک‌های تبلیغاتی نداشت به راحتی بتواند عدم تمایل خود را ابراز کند و دریافت پیامک‌های تبلیغاتی را لغو کند. به شکل کلی هر سه اپراتور سرشماره‌هایی دارند که مشترکان از این طریق می‌توانند اعلام کنند که تمایلی به دریافت پیامک‌های های تبلیغاتی ندارند که این روش را بنده امتحان کردم، حتی پیامک لغو برای بنده ارسال شد که دیگر از این سرشماره برای شما پیامک تبلیغاتی ارسال نخواهد شد.

زارع پور خاطرنشان کرد: از سوی همکاران در سازمان تنظیم مقررات اعلام شده است که سرشماره‌هایی که از این اصول و ضوابط تخلف داشته‌اند را استخراج کردند و در بین اپراتورهای ارسال‌کننده پیامک به اشتراک گذاشته شده است و از این به بعد مردم کمتر شاهد دریافت پیامک‌های تبلیغاتی هستند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ◄ تکذیب نقل قول ذکر شده از مدیرعامل راه آهن در پیامک ارسال شده برای کارکنان
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند
  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد